Повернутися до новин
На головну сторінку

Шановні клієнти компанії ТОВ «ООЕК»!

...

У зв’язку зі значним приростом заборгованості за спожиту електроенергію наша компанія змушена більш активно інформувати своїх клієнтів про стан розрахунків та можливі способи оплати за електроенергію, а також звертати увагу клієнтів, що мають тривалий період заборгованості, щодо наслідків такого порушення умов комерційної пропозиції.

Для акцентування уваги боржників рахунки клієнтів з тривалою заборгованістю з наступного місяця будуть марковані червоним кольором.

Просимо ставитись з розумінням та вчасно розраховуватись за спожиту електроенергію. Також нагадуємо, що у відповідності до умов комерційної пропозиції №1-УП для індивідуальник побутових споживачів, споживач повинен здійснювати оплату за спожиту електроенергію протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунку, але не пізніше 20 числа місяця, наступного за розрахунковим на поточний рахунок із спеціальним режимом використання Постачальника.

Для прискореної оплати використовуйте онлайн системи безготівкового розрахунку, що не потребують особистого візиту до банку на офіційному веб-сайті ТОВ «ОДЕСЬКА ОБЛАСНА ЕК» ooek.od.ua, або скористуйтесь нашими чат ботами Viber, Telegram, щоб сформувати рахунок, перевірити баланс, здійснити оплату без комісії, залишити звернення чи пропозицію.

25 червня 2021