Повернутися до новин
На головну сторінку

Ці дивовижні люди є важливою частиною клієнтського сервісу ТОВ «ООЕК». Їх роль - надавати вичерпні відповіді на питання, що цікавлять споживачів при взаємодії з нашою компанією.


... Оператори колл-центру економлять ваш час, допомагають швидко орієнтуватися в поточних тарифах, координують ваші запити до департаментів компанії. Вони завжди посміхаються і сповнені поваги до вас, шановні Клієнти.
І у них є лише одне прохання до вас: будь ласка, виявляйте ввічливість у спілкуванні! Адже "на тому кінці дроту" вам відповідає не бездушний робот, а чуйна, доброзичлива, та природньо вразлива - Жінка!

Оператори колл-центру і фахівці інформаційно-консультаційного центру ТОВ "ООЕК" взяли участь у тренінгу "Стресостійкість".

В ході тренінгу, учасники поділилися найбільш складними ситуаціями, які виводять з рівноваги, відображаються на загальному стані фахівців.

Серед них:

❌Клієнти, які телефонують щоб "виговоритися" (злити свій негатив). При цьому, найчастіше, їх невдоволення ніяк не пов'язане з діяльністю нашої компанії. Вони висловлюють своє загальне невдоволення життям, урядом і світової обстановкою...

❌Клієнти, з низьким рівнем грамотності, погано обізнані в тих змінах, які відбулися на ринку енергетики. Велику частину часу нам доводиться роз'яснювати, що #ооек_неодесаоблэнерго
і підказувати варіанти передачі показів лічильника до АТ, часто і тривало розповідати процедуру взаємодії між нами, як постачальником, і операторами системи розподілу (ВСР) - АТ "Одесаобленерго" та АТ "Укрзалізниця".
Засмучують розмови про тарифи, які встановлюються і регулюються державою, а не нашою компанією.

Виводить з рівноваги саме той факт, що люди не хочуть нас почути і замість того, щоб прийняти до відома нову інформацію і перебудуватися, продовжують висловлювати своє невдоволення соціальною політикою і діяльністю компаній, до яких ми не маємо ніякого відношення і на які не впливаємо.

❌ Клієнти - "плакальники-скаржники", які по ходу прояснення інформації, безперервним фоном скаржаться на життя, у всіх подробицях розповідають про себе і своїх "особливих випадках".

❌ Клієнти у позиціях: "я вам сплачую" і "моя думка є єдино вірною".  Складна категорія людей, які не готові слухати і чути об'єктивну інформацію,

❌Клієнти, які відрізняються грубістю, допускають образи і нецензурну лайку.

В середньому, за робочу зміну, оператор колл-центру приймає понад двісті дзвінків. Рекорд = 325. Уявіть собі інформаційну бомбу, з таким "вмістом" яка щодня обрушується на людей, основне завдання яких - допомагати!  Допомагати, але ніяк не підставляти свою психіку, фізичне та емоційне здоров'я під удари людей з низькою культурою спілкування.

У всьому цьому потоці токсичних деструктивних дзвінків-запитів виділяється невеликий відсоток по-справжньому адресних.  Оператори люблять ці дзвінки, вони - як ковток повітря.  "Це наші математичні задачки і міні-ребуси, які ми із задоволенням вирішуємо разом з клієнтами, без зайвої емоційної піни, спокійно, конструктивно, по суті питання..

Ми дякуємо:

✅Клієнтам, які коротко і по суті викладають суть запиту, не зловживають часом оператора, не переходять на особистості.

✅Клієнтам, які дали собі працю розібратися в функціоналі компанії-постачальника і звертаються з адресними питаннями, що стосуються діяльності ТОВ "ООЕК".

✅Клієнтам, які допускають, що в будь-якій роботі можливі помилки і з гідністю, розумінням, без зайвих коментарів, приймають наші вибачення.

✅Клієнтам, які вміють слухати і готові чути про тих нововведеннях і правилах, які відбулися на ринку ..

✅Клієнтам, які виявляють повагу і ввічливість в діалозі з операторами.

Ми вчимося прийомам самодопомоги в ситуаціях стресу, вчимося виводити на рівень усвідомленості конфлікти і критику.  Ми вчимося бути вам корисними.  І дуже сподіваємося, що ви, шановні клієнти, підтримайте нас простим людським ставленням, прийнятим в колі вихованих людей.
Заздалегідь дякуємо!

08 липня 2020