Повернутися до новин
На головну сторінку

Патріотичні новини ТОВ "ООЕК"

1.
За спостереженнями фахівців колл-центру ТОВ «ООЕК» за місяці війни кількість голосових звернень українською мовою від населення Одеси та Одеської області збільшилась на 30 – 40%. Люди стали більш ввічливими у спілкуванні при вирішенні нагальних питань електропостачання. Ми фіксуємо свідоме намагання опановувати державну мову, разом з тим проявляється більше розуміння, терпимості, співчуття.  Хочемо подякувати нашим клієнтам за щирість та високу культуру комунікацій.

2.
У нас є власні Байрактари! 
Серед клієнтів ТОВ «ООЕК» виявились одразу кілька сімей з прізвищем Байрактар. Це мешканці Одеського регіону, що обслуговуються в нашій компанії.
Довідка: Байрактар (тур. Bayraktar) — це турецьке прізвище, що походить від перського слова «بیرقدار(/beɪræqdɑːr/)», що буквально означає прапороносець.


3.
З радістю повідомляємо, що, незважаючи на важкі часи, значно підвищилась платіжна дисципліна наших клієнтів. Свідомі громадяни сьогодні добре розуміють, чого вартує світло у рідній оселі. Ми вдячні за ваші своєчасні розрахунки. Кожна сплачена гривня сьогодні – стратегічна зброя для захисту від хаосу, панічних настроїв, зневіри.

Завдяки вашій своєчасній оплаті, вашій допомозі рідним, яким сьогодні вкрай важко самостійно сплачувати комуналку, ми підтримуємо стале енергопостачання та впевнено крокуємо до перемоги.


Нагадуємо, вчасними вважаються розрахунки, здійснені до 20 числа кожного місяця.
Саме зараз найзручніший час доєднатися до патріотичного руху користувачів енергоресурсів.
Швидкі розрахунки тут https://ooek.od.ua/pay/

20 липня 2022