Повернутися до новин
На головну сторінку

Шановні споживачі, УКРАЇНЦІ!

ТОВ «Одеська обласна енергопостачальна компанія» звертається з проханням сплачувати рахунки за електроенергію!
Наші фахівці виконують свої робочі обов’язки, незважаючи на нинішню ситуацію, взаємодіють з усіма учасниками ринку енергетики.
Країні потрібна електроенергія! ТОВ «ООЕК» звертається з проханням до споживачів прикласти максимум зусиль для проведення своєчасних оплат за поставлену електричну енергію, щоб ми могли перерахувати кошти на придбання електроенергії Виробникам, яким в свою чергу необхідні ресурси для виробництва електроенергії.
Нагадуємо, що заплатити за світло можна не виходячи з дому і не піддаючи себе ризику. Наразі функціонують дистанційні безготівкові канали оплати, які не потребують особистого візиту до банку:
    он-лайн системи оплати PINbank, MTB BANK, PrivatBank, iPay.ua, Portmone, Easypay та ГЕРЦ, посилання на які є на сайті ТОВ «ООЕК» https://ooek.od.ua/pay/;
    Приват 24;
    Сервіс ОЩАД 24/7
    інші.
Якщо Вам з будь-якої причини рахунок для оплати не буде доставлений, тоді Ви можете отримати дані щодо проведених розрахунків на сайті Компанії в особистому кабінеті споживача.
Якщо Ви не маєте можливості користуватися Інтернет-ресурсами, пропонуємо оплачувати у сумі наявного рахунку попереднього місяця.
Повна та своєчасна оплата за електричну енергію є основною умовою безперебійного електропостачання до помешкань та стратегічно важливих об’єктів України.
Слава Україні!

05 березня 2022