Повернутися до новин
На головну сторінку

22 грудня в Україні відзначається День Енергетика. Одеська обласна енергопостачальна компанія - ТОВ «ООЕК» зустрічає професійне свято з натхненням та гордістю за свою команду.



Минулий рік був важким, в умовах карантинних заходів, ми оперативно реагували на виклики сьогодення, налаштовували свою роботу в нових умовах.

Підсумовуючи результати року, до головних досягнень ми відносимо вдосконалення діючих та впровадження нових сервісів онлайн-обслуговування. Ми значно прискорились та стали ближчими до своїх клієнтів, завдяки розумним чат-ботам у Viber та Telegram, покращили функціонал власного кабінету юридичних та побутових клієнтів на сайті компанії, додали форму для офіційних онлайн-звернень та запитів, впровадили сервіс укладання договорів у безконтактному режимі. До кінця року, нашим клієнтам буде представлена оновлена версія сайту ООЕК. Разом з клієнтами, що добровільно відмовились від паперових рахунків, долучились до всесвітнього руху «paperless», реалізувавши можливість передачі документів через мобільний застосунок Дія.

З початку грудня клієнти ТОВ «Одеська обласна енергопостачальна компанія» отримали можливість завантажити в свої мобільні пристрої (системи андроїд) мобільний додаток ООЕК. На стадії завершення розробка власного мобільного додатку для користувачів IPhone ( системи iOS).

Наші зусилля були відзначені у незалежних рейтингах, а саме - за версією аналітичного центру DiXi Group, у рамках проекту USAID "Прозорість Енергетичного Сектору, Одеська обласна енергопостачальна компанія перемістилась на 28 пунктів угору (у порівнянні з 2020 р.) та стала володаркою титулу «Прорив року». У загальному заліку рейтингу «Топ-50 енергопостачальних компаній України» ми посіли почесне 5 місце (з 50 компаній по всій країні), а за показником "Прозорість та ділова активність" - на 1 місці.

Але найголовніше, що на першому місці для нашої команди – прозорі та ефективні партнерські стосунки з нашими клієнтами, з людьми, що нам довіряють.

Подяка кожному хто вклав часточку своєї енергії у спільну справу.

З Днем Енергетика!

22 грудня 2021