Повернутися до новин
На головну сторінку

Зустрічайте мобільний додаток "ООЕК"

...

Одеська обласна енергопостачальна компанія презентує зручний мобільний додаток для своїх клієнтів, що користуються пристроями на операційній системі андроїд

З початку грудня клієнти ТОВ «Одеська обласна енергопостачальна компанія» отримують можливість завантажити в свої мобільні пристрої (системи андроїд) додаток ООЕК .

У відповідь на поширення суворих карантинних заходів у країні, ТОВ «ООЕК» вдосконалює сервіси та збільшує кількість безконтактних дистанційних послуг.
Яскравою новинкою для користувачів мобільних пристроїв стане власна розробка IT-служби компанії – додаток «ООЕК».

Виходу у світ нового сервісу передували тривалі дослідження попиту та тестування можливих опцій. В решті були обрані найважливіші для клієнтів вкладки.

А саме:

•    Переглянути особовий рахунок
•    Сформувати рахунок до сплати
•    Переглянути персональний графік споживання
•    Переглянути історію оплат та нарахувань
•    Сплатити (найпопулярніші сервіси оплати)
•    Передати покази (сторінка доповнена цікавою опцією «увімкнути ліхтарик» для зняття показів)

За словами директора ТОВ «ООЕК» Ганни Фурсової – новий застосунок обов’язково сподобається користувачам -

«Це не тільки сучасний та зручний спосіб обміну важливою інформацією з нашими клієнтами, а й вагомий внесок компанії у відносини з людьми, що нам довіряють, наша повага та вдячність за своєчасні розрахунки».








У грудні починається тестування додатку «ООЕК» для  клієнтів, що користуються смартфонами на системі андроїд. Але нам важливо бути доступними для усіх клієнтів без виключення. Вже розпочалися розробки для системи iOS. Далі ми маємо намір аналізувати та вдосконалювати додаток, орієнтуючись виключно на відгуки користувачів.

10 грудня 2021