Повернутися до новин
На головну сторінку

Важлива інформація
Безконтактне обслуговування – тимчасове рішення з турботою про клієнтів та працівників ТОВ «ООЕК»

З метою запобігання поширенню вірусних захворювань та у зв'язку з введенням карантину, з 17 березня Центри обслуговування клієнтів ТОВ «ООЕК» тимчасово припиняють прийом громадян та посилюють роботу з обслуговування за допомогою дистанційних безконтактних сервісів..

ТОВ «ООЕК» протягом останнього року активно проводило інформаційну компанію щодо переведення більшості клієнтів на обслуговування в особових кабінетах на офіційному сайті.

Сьогодні вже обставини, які неможливо проігнорувати, поставили перед усіма нами завдання тимчасово змінити формат взаємодії. Отже ми знову закликаємо шановних клієнтів невідкладно приєднатися до електронних сервісів.

Звертаємо вашу увагу, що наші Центри обслуговування в Одесі та в межах області з 17 березня припиняють прийом громадян. Але кожне наше відділення буде активно опрацьовувати ваші телефонні звернення та звернення на електронну пошту.

Служба технічної підтримки створила для вас сторінку швидкого доступу до контактної інформації.

Якщо у вас виникли невідкладні запитання до менеджерів:

1. Перейдіть за посиланням Оперативні контакти на період карантину
2. Знайдіть у списку найближчий до вас територіальний Центр обслуговування.
3. Зателефонуйте або напишіть своє питання та відішліть на відповідну електронну пошту.

Закликаємо наших шановних клієнтів у цей період проявити особливу увагу до батьків, сусідів, близьких чи просто знайомих вам людей, що не мають технічної можливості, або не достатньо обізнані у сучасних технологіях, та допомогти їм зареєструвати кабінет, додати особовий рахунок, та здійснити оплату з сайту, або роздрукувати рахунок для оплати у терміналах.

Зауважимо, що від платіжної дисципліни громадян та підприємств, залежить своєчасне енергопостачання регіону. Поставимось ще більш відповідально до розрахунків у цей період!

Слідкуйте за оновленням інформації на нашому сайті.

Ми впевненні, що найкращий антивірус – взаємна вічливість, турбота про себе та близьких. Зберігаємо рівновагу, проявляємо людяність один до одного. Зараз найкраща нагода приділити час своєму здоровю. Не зневажайте рекомендаціями щодо правил безпеки!

З турботою про вас.
ТОВ «ООЕК» - ваша енергопостачальна компанія

17 березня 2020